Перейти до основного вмісту
Новий рік з ФІМЛІ

Черкаський фізико-математичний ліцей (ФІМЛІ) здавна славиться власними традиціями.

 

У вересні Свято першого дзвінка ми відзначаємо "Науковою толокою". Щорічно до Дня фізкультури і спорту влаштовуємо різноманітні змагання, а до Всесвітнього дня туризму семикласники знайомляться з азами туризму. У жовтні ми приймаємо восьмикласників до своєї ліцейної сім'ї під час посвяти в ліцеїсти.

 

Листопад - місяць доброти, милосердя. волонтерства. У цей період ми відправляємо гуманітарну допомогу нашим захисникам на Схід, беремо участь в акціях з допомоги бездомним тваринам, збираємо макулатуру.

Святкового грудня ми гадаємо на Катерини, кусаємо калиту на Андрія, жартуємо на вечорницях, а Святий Миколай вітає нас із Новорічними святами.

Нинішні випускники ФІМЛІ теж додали нову традицію до ліцейного життя. Уже втретє "таємний Санта" приносить подарунки фімлянам.

 

Шановні наші випускники! Нехай 2021 рік буде для вас успішним, і всі ваші мрії збудуться. Пам'ятайте, що життя - це картина: батьки дають вам полотно, доля - рамку, а оточення - фарби. Та малювати вам потрібно самостійно! Тож, нехай у вашому житті буде якомога більше яскравих фарб!

(Детальніше у Facebook)