Перейти до основного вмісту
Команда учнів ФІМЛІ Core Ukr готується до змагань із робототехніки

Напередодні свят Cherkasy ІТ Cluster Group зустрілися з черкаською командою із робототехніки Core Ukr, яка змагається у лізі First Tech Challenge (FTC). Вона відрізняється від початкової своєю складністю і потребує використання навичок програмування. Адже комплект роботів базується на Android і програмується за допомогою Java.

Поспілкувалися із учасниками про перебіг підготовки до змагань та майбутні плани. Попередньо команду підтримали чотири компанії-учасники Кластеру SPD-UkraineMaster of Code Team,Ekreative та Sloboda Studio Ukraine. Завдяки цьому команда придбала необхідний спеціалізований набір та готується 30 січня взяти участь у відбірковому турі, перемогах у яких дасть можливість взяти участь в офіційних змаганнях у США. Робот вже майже готовий і обрано конкурентну стратегію. У процесі програмуванні включно із Java учасники вирішили додати ще і нейромережеві технології.

Окрім цього, учасники вбачають своєю метою популяризувати саме цей напрям і залучати якомога більше школярів до цієї ліги.

Наразі команда потребує додаткового фінансування для участі саме у відбірковому етапі. Тому закликаємо черкаські ІТ-компанії підтримати талановиту молодь нашого міста. Детальніше у Facebook

 Джерело